اشتراک پایگاه مجلات تخصصی «نورمگز»

۲۱ تیر ۱۳۹۹ | ۰۷:۵۷ اخبار کتابخانه
امکان اشتراک و دانلود رایگان از پایگاه مجلات تخصصی نور «نورمگز» وابسته به مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی، برای اساتید، دانشجویان و طلاب علاقه‌مند، دانشگاه شهید مطهری فراهم شد.

با توجه به رشد سریع منابع علمی، اشتراک پایگاه‌های مجلات علمی و تخصصی، کمک شایانی به تأمین منابع علمی دانشجویان و محققان خواهد داشت.

در این راستا معاونت پژوهش و فناوری با ایجاد اشتراک پایگاه مجلات تخصصی نورمگز به دنبال تأمین بخشی از نیاز علمی و تخصصی دانشجویان و اساتید این دانشگاه برآمده است. پایگاه‌های تخصصی نورمگز وابسته به مرکز تحقیقات کامپیوتر علوم انسانی است. از این مرکز به‌عنوان بزرگ‌ترین بانک مجلات تخصصی علوم انسانی و اسلامی یادشده است.

دانشگاه شهید مطهری با اشتراک در این پایگاه به‌صورت IP Base، امکانی را فراهم کرده که اساتید، دانشجویان، طلاب، کارکنان و محققان این دانشگاه پس از ثبت‌نام در سامانه Inoor.ir قادر به دریافت مقالات موجود در این پایگاه به‌صورت رایگان بر روی رایانه و یا تلفن همراه خود باشند.

این خدمات تنها با اینترنت ارائه‌شده در کتابخانه (اتصال از طریق Lan یاWiFi )، قابل‌دسترسی است.

دانشجویان و طلاب برای دریافت نام کاربری دانشگاه و رمز عبور جهت استفاده از سایت و دانلود مقاله به آی دی زیر مرجعه کنند:

@S_gharaeian

آدرس سایت: https://www.noormags.ir

برای دانلود نسخه موبایل (اندرویداینجا کلیک کنید.

کلید واژه ها: مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری معاونت پژوهشی و فناوری مدیریت کتابخانه و مرکز اسناد نورمگز