همایش سالانه " عزاداری در دنیای امروز، چرا و چگونه؟"

۲۸ آذر ۱۳۹۳ | ۱۵:۱۱ اخبار پژوهشی و فناوری کتابخانه
همایش سالانه " عزاداری در دنیای امروز، چرا و چگونه؟"

همایش سالانه واحد پژوهش دانشگاه شهید مطهری مشهدبا فضل و عنایت خداوند متعال، «همایش عزاداری در دنیای امروز چرا و چگونه؟» در تاریخ 1393/9/26در دانشگاه شهید مطهری واحد خواهران مشهد برگزار گردید.

همایش با ارائه مقالات دانشجویان آغاز و با سخنرانی «دکتر محمد حسین رجبی دوانی»، ادامه یافت. ایشان بحث خود را 6 محور قرار دادند:

بحثی اجمالی از سابقه عزاداری و سیاهپوشی در صدر اسلام؛

سیر عزاداری اهل بیت (علیهم السلام) از آغاز تا کنون؛

دستاوردهای عزاداری امام حسین (علیه السلام) برای شیعه در طول تاریخ؛

بازتاب عزاداری شیعه در جهان امروز؛

نحوه عزاداری در عصر حاضر و تهدیدهای پیش رو در عزاداری.

پس از ارائه سخنرانی، جلسه به صورت پرسش و پاسخ اداره گردید.

همزمان با برگزاری چهارمین همایش و در طول هفته پژوهش، نمایشگاهی از دستاوردهای سه ساله پژوهش در معرض دید اساتید و دانشجویان قرار گرفت. در این نمایشگاه، علاوه بر گزارشی از همایش‏های گذشته، در قالب فایل‏های صوتی و متن‏ پیاده‏ شده سخنرانی‏ آنها، جزوات مورد نیاز دانشجویان در نگارش مقاله و پایان‏نامه، به نمایش گذاشته شد که با استقبال مواجه گردید.

کلید واژه ها: همایش سالانه دانشگاه شهید مطهری خواهران مشهد همایش علمی عزاداری در دنیای امروز، چرا و چگونه هفته پژوهش و فناوری