کتاب ره‌نامه ۳۴: «زن و خانواده»

۰۷ دی ۱۴۰۲ | ۱۴:۰۲ اخبار کتابخانه
کتاب ره‌نامه ۳۴ زن و خانواده، سی و چهارمین کتاب مجموعه ره‌نامه، نوشته‌ی آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای

زن و خانواده، واحد کتابخانه دانشگاه شهید مطهری

ره‌نامه، دفتر ۳۴

کتابی که مقام معظم رهبری در سخنرانی در جمع بانوان به آن اشاره کردند.

مطالعه کتاب «زن و خانواده» در فراکتاب:
 www.faraketab.ir/b/191598?u=514588

کتاب ره‌نامه ۳۴ زن و خانواده، سی و چهارمین کتاب مجموعه ره‌نامه، نوشته‌ی آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای می‌باشد.

مجموعه کتاب ره‌نامه به کوشش معاونت پژوهش و آموزش موسسه‌ی پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی گردآوری شده است و در انتشارات انقلاب اسلامی منتشر شده است.

دامن زن مبدأ تمام سعادت‌ها است، زیرا اولین مرحله‌ی تربیت هر انسانی دامن زن است؛ بنابراین مربّی انسان‌ها و جامعه بودن که بزرگ‌ترین مسئولیت و شریف‌ترین شغل در نظام خلقت است، بر عهده‌ی زن گذاشته شده است.

زن انسان‌ساز است همان‌گونه که انبیا انسان‌ساز بودند و همان‌گونه که قرآن انسان‌ساز است.

کتاب را می‌توانید از نرم‌افزار فراکتاب دریافت کنید.

کلید واژه ها: واحد کتابخانه دانشگاه شهید مطهری خواهران مشهد کتاب زن و خانواده ره نامه 34 زن و خانواده مقام معظم رهبری