نحوه ثبت‌نام و خرید بن کتاب در دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران

۲۲ دی ۱۴۰۰ | ۱۶:۱۴ اخبار اطلاعیه کتابخانه
نحوه ثبت‌نام و خرید بن کتاب ویژه اساتید، دانشجویان و طلاب در دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران

قابل توجه اساتید، دانشجویان و طلاب محترم، ثبت‌نام «یارانۀ اعتباری خرید کتاب» از تاریخ ۲۲ دی‌ماه ۱۴۰۰ آغاز می‌شود.

سقف یارانه اعتباری خرید کتاب برای اعضای هیئت‌علمی ۵۰۰ هزار تومان

سقف یارانه اعتباری خرید کتاب برای دانشجویان و طلاب ۲۵۰ هزار تومان

جهت ثبت‌نام و خرید بن کتاب به آدرس زیر مراجعه فرمایید:

لطفاً قبل از ثبت‌نام به نکات زیر، توجه شود:

• نمایشگاه کتاب به صورت مجازی، برگزار می‌شود و خرید کتاب از ناشران به صورت غیرحضوری و از طریق سامانه فروش صورت میگیرد.
  • یارانۀ خرید کتاب (بن کتاب) به صورت «اعتبار خرید» به کد ملی متقاضیان، اختصاص‌ می‌یابد، لذا برای ثبت‌نام، نیاز به واریز وجه نیست.
  • سقف یارانه اعتباری خرید کتاب برای دانشجویان و طلاب ۲۵۰ هزار تومان است که از این مقدار ۶۰ درصد، معادل ۱۵۰ هزار تومان، آورده دانشجویان و طلاب است و ۴۰ درصد، معادل ۱۰۰ هزار تومان، سهم معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با مشارکت بانک صادرات ایران است.
  • سقف یارانه اعتباری خرید کتاب برای اعضای هیئت‌علمی ۵۰۰ هزار تومان است که از این مقدار، ۵۰ درصد، معادل ۲۵۰ هزار تومان، آورده عضو هیئت‌علمی است و ۵۰ درصد، معادل ۲۵۰ هزار تومان، سهم معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با مشارکت بانک صادرات ایران است.
  • با توجه به محدودیت بودجۀ اختصاص یافته و سقف اعتباری تعیین شده برای هر استان، اولویت ثبت‌نام با متقاضیانی است که زودتر اقدام نموده‌اند.
  • بدیهی است پس از تکمیل ظرفیت و اعتبار استان، امکان ثبت‌نام متقاضیان جدید نخواهد بود.
  • ضمناً هر کد ملی تنها یک‌بار، مجاز به دریافت یارانۀ خرید کتاب (بن کتاب) است.

لازم به ذکر است؛ لطفاً فرایند ثبت‌نام را تا دریافت این پیامک «یارانه خرید کتاب روی کد ملی شما شارژ شد» ادامه دهید تا عملیات ثبت‌نام و خرید قطعی و ثبت شود. هر کد ملی تنها یک‌بار مجاز به دریافت یارانه خرید کتاب (بن کتاب) است. هنگام ثبت‌نام، شماره تلفن همراه باید فعال، در دسترس و «در اختیار» شخص ثبت‌نام کننده (کد ملی خریدار) باشد.

دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران از سوم بهمن‌ماه آغاز می‌شود و تا دهم بهمن‌ماه ۱۴۰۰ به مدت هشت روز ادامه خواهد داشت. علاقه‌مندان برای بازدید و خرید کتاب می‌توانند به ketab.ir مراجعه کنند.

کلید واژه ها: مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری واحد کتابخانه نمایشگاه مجازی کتاب تهران بن کتاب