مسابقه علمی مرکز نوآوری سعا

برگزاری مسابقه علمی مرکز نوآوری سعا با هدف توانمندسازی مهارت دانشجویان در حل مسئله های کاربردی

هوالعلیم

مسابقات علمی مرکز نوآوری سعا

مسابقات علمی مرکز نوآوری سعا، فرصتی است برای محک زدن خود در تبدیل دانسته ها به عمل و کاربرد

این مسابقه‌ی علمی به صورت گروهی در سه رشته‌ی روانشناسی، فقه و حقوق اسلامی و فلسفه و حکمت اسلامی برگزار می‌شود.

دروس تخصصی مسابقه علمی سعا:

• رشته روانشناسی: روش تحقیق و اصول روانشناسی بالینی
  • رشته فقه و حقوق اسلامی: دروس اصول فقه و حقوق
  • رشته فلسفه و حکمت اسلامی: دروس فلسفه و کلام اسلامی

قوانین تشکیل گروه:

• گروه‌ها به صورت 3 تا 5 نفره می‌باشد.
  • معرفی سرگروه در هر گروه الزامی است.
  • در صورتیکه افراد یک گروه از ورودی و مقاطع مختلف تحصیلی تشکیل شده باشد، از نظر هیئت داوران دارای امتیاز ویژه‌ای خواهند بود.

نکات برگزاری مسابقه:

• در زمان مسابقه امکان استفاده از منابع کتابخانه‌ای و جستجوی تحقیقاتی وجود دارد.
  • سوالات مسابقه به صورت تحلیلی و کاربردی است. لذا حفظ دروس اهمیتی ندارد. غرض استفاده از دانسته ها در حل مسئله های کاربردی است.
  • افراد تیم موظف هستند روند حل مسئله ها را گام به گام مکتوب نمایند و در نهایت به هیئت داوران ارائه دهند. ارائه ممکن است به صورت کتبی یا شفاهی باشند.

جهت ثبت نام گروه های علمی و دریافت اطلاعات بیشتر به آی دی زیر مراجعه کنید.

در صورت تمایل به شرکت در مسابقه و عدم یافتن گروه مناسب به آیدی زیر در پیام رسان سروش پیام داده تا در صورت امکان در گروه های علمی قرار بگیرید.

splus.ir/ask.a.librarian

splus.ir/saa.innovation