مسابقه قرآن و عترت ویژه دانشجویان سراسر کشور

آزمون بخش معارفی و رشته های حفظ از بخش آوائی به صورت مجازی در روز سه شنبه مورخ ۹۹/۳/۲۷ برگزار می شود

دانشجویانی که قبلا ثبت نام کرده اند به نکات زیر توجه فرمایند.

1- آزمون بخش معارفی و رشته های حفظ از بخش آوائی به صورت مجازی در روز سه_شنبه مورخ ۹۹/۳/۲۷ برگزار می شود و دانشجویان فرصت دارند تا تاریخ ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ با مراجعه به نشانی الکترونیکی Quranst.pnu.ac.ir نسبت به ثبت نام و دریافت نام کاربری اقدام نمایند.

2- سامانه مذکور صرفا در بازه زمانی یادشده فعال میباشد و ایجاد دسترسی در خارج از زمان مذکور غیر ممکن بوده و مسئولیت عدم ثبت نام در تاریخ مزبور صرفا بر عهده دانشجو می باشد.

3- دانشجویان به هنگام ثبت نام در قسمت انتخاب نام استان و شهر استان،شهر محل تحصیل خود و در قسمت انتخاب مرکز، نام وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را انتخاب نمایند.

4- با توجه به برگزاری آزمون در روز سه شنبه مورخ ۹۹/۳/۲۷ دانشجویان می توانند از ساعت ۸ صبح تا ۱۴ بعدازظهر همان روز با نام کاربری که هنگام ثبت نام دریافت نموده اند، وارد سامانه شده و در آزمون مربوط به خودشان شرکت کنند.

5- هر دانشجو صرف حق شرکت در یک رشته را خواهد داشت.

در این آزمون نمره منفی لحاظ می شود.

کلید واژه ها: مسابقه قرآن و عترت