گزیده‌ای از سخنان جناب دکتر محمدیان رئیس محترم دانشگاه واحد خواهران مشهد، در برنامه آنلاین بزرگداشت شهیدمطهری(ره)

۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۳:۲۷ اخبار امور طلاب، دانشجویی و فرهنگی

یکی از تعابیر امام خمینی درباره شهیدمطهری این است:

(آثاری که از او هست، بی استثناء همه آثارش خوب است و من کس دیگری را سراغ ندارم که بتوانم بگویم بی استثناء آثارش خوب است. ایشان بی استثناء آثارش خوب است، انسان‌ساز است.)

این یعنی شخصیت جامعی که به تعبیر بنیان‌گذار ما بلااستثناست.

و به تعبیر مقام معظم رهبری که سکان‌دار نظام ما هستند و برای ما جای تأمل دارد در مجموعه‌ای که مزین به نام شهیدمطهری است...

(آثار استاد شهیدمطهری، مبنای فکری نظام جمهوری اسلامی ایران است)

ما اگر قرار است از نظام و انقلاب شناخت درست و دفاع درستی داشته باشیم باید بر روی آثار شهیدمطهری تمرکز کنیم.

یا در مورد شخصیت خود شهیدمطهری تعبیری دارند که ایشان شخص بصیری بود (نافذالبصیره)؛ یعنی سطح عمومی جامعه را نگاه کرده و مشکلات را شناسایی می‌کرد که این مشکلات  بیشتر متأثر از تلقین‌های دشمن بود و این‌ها را می‌فهمید چیست و بعد در این راه مبارزه می‌کرد.
این راه و این مسیر برای ماهم هست..

و یک جمله قابل‌تأمل دیگر هم حضرت آقا می‌فرمایند: «اگر بنده می‌خواستم برنامه حوزه علمیه قم را بنویسم، بلاشک یکی از مواد برنامه را این می‌گذاشتم که کتاب‌های آقای مطهری خوانده شود، خلاصه‌نویسی شود و امتحان‌داده شود.»

تشکر_از_نیروهای_جهادی

در دانشگاه رزمایش همدلی با استقبال و مشارکت دانشجویان همراه بود (چه با کمک‌های مالی و چه با حضور برای تولید ماسک که بناست با بسته‌های ارزاق روز ولادت کریم اهل‌بیت توزیع شود و جای قدردانی و تشکر دارد و یا گزارش‌هایی رسید  مبنی بر تلاش‌های دیگری که به‌صورت فردی یا گروهی بوده است.
ان‌شاءالله خدا از شما قبول کند و ذخیره  شما و مایه برکت در کارها  قرار دهد

کلید واژه ها: بزرگداشت شهید مطهری