اطلاعیه ثبت‌نام در سامانه آنلاین آموزش مجازی

۲۰ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۸:۴۰ اخبار اطلاعیه آموزش و تحصیلات تکمیلی
دانشجویانی که هنوز سامانه آنلاین را راه‌اندازی نکرده‌اند لطفاً حتماً امروز انجام دهند و فردا ساعت ۱۳ لغایت ۱۴ در سامانه آنلاین شوند تا مشکلات احتمالی رفع شود.

ضمن عرض تبریک عید بزرگ نیمه شعبان لطفاً به نکات زیر توجه کنید.

* دانشجویانی که هنوز سامانه آنلاین را راه‌اندازی نکرده‌اند لطفاً حتماً امروز انجام دهند و فردا ساعت 13 لغایت 14 در سامانه آنلاین شوند تا مشکلات احتمالی رفع شود.

** تنها برخی از کلاس‌ها آنلاین برگزار می‌شود که برنامه هر کلاس به‌تناوب اعلام می‌شود.

*** لطفاً در غیر زمان‌های اعلام‌شده در سامانه وارد نشوید تا کلاس‌های دیگر بانظم بیشتری تشکیل شود.

**** برنامه امتحانات میان‌ترم نهایتاً تا جمعه در گروه‌ها قرار داده می‌شود.

***** دانشجویانی که تمایل به حذف درس دارند لطفاً درخواست خود را مکتوب کرده و در نرم‌افزار سروش یا ایتا برای خانم اسلامی ارسال کنند و چنانچه تمایل به حذف‌ترم داشته باشید لازم است درخواست خود را از طریق فرم کمیسیون مطرح فرمایید.

کلید واژه ها: دانشگاه شهید مطهری خواهران مشهد آموزش و تحصیلات تکمیلی