اولین نشست تخصصی «مسیـر فلسـفه»

اولین نشست تخصصی «مسیـر فلسـفه»، با موضوع راه و روش تحصیل صحیح در رشته فلسفه به همت انجمن علمی رشته فلسفه دانشگاه شهید مطهری واحد خواهران مشهد

«مسیـر فلسـفه»
نشست تخصصی با موضوع راه و روش تحصیل صحیح در رشته فلسفه

در این جلسه که با حضور دانشجویان فلسفه اسلامی برگزار شد، استاد حجت الاسلام حکیم زاده به بیان الگوی صحیح مطالعه و تحصیل در رشته فلسفه پرداختند و در رابطه با هدف و غایت فلسفه، تفاوت آن با سایر رشته‌ها، دلایل ادامه تحصیل در این رشته و... پرداختند.

خلاصه ای از مباحث مطرح شده در جلسه به این شرح است:
حکمتی که در آیات و روایات ذکر شده خیر کثیر است و هر کس که مشیت الهی به او تعلق گیرد، دارای حکمت می شود.
انسان حکیم انسانی است که حقایق علم را بیشتر درک میکند.
حکمت علم به اموری است که در سعادت انسان نقش دارد و سعادت انسان از مجرای علم آموزی حاصل می‌شود.

فلسفه علمی است که دقیق ترین پاسخ را به سوالات کلی انسان می‌دهد.
به غایت علم فلسفه رسیدن، این نیست که اقوال فلاسفه فقط خوانده شود، بلکه این مهم است که خود فرد فیلسوف و حکیم شود.

آینده شغلی نداشتن و نحوه تعامل با دیگران از مشکلات طالبان فلسفه است. در تعامل با دیگران نیز، باید در حد اعتدال باشیم یعنی هم با دیگران درست تعامل کنیم و هم تفکر فلسفی خود را از دست ندهیم.

برای تحصیل در فلسفه فراغت بال و نظم ذهنی و نظم در زندگی نیاز است. باید چندین سال در فلسفه متخصص شد و به سمت علوم دیگر و مشغله‌های دیگر نرفت. نقش استاد خوب در فلسفه، بیشتر و تاثیرگذارتر از علوم دیگر است.

این جلسه به همت انجمن علمی فلسفه اسلامی دانشگاه شهید مطهری، روز چهارشنبه ۱۸ مهرماه برگزار شد.

انجمن علمی فلسفه دانشگاه شهید مطهری واحد خواهران مشهد
@anjoman_elmi_motahari

کلید واژه ها: انجمن علمی دانشجویی گروه فلسفه و کلام اسلامی انجمن علمی گروه فلسفه مسیرفلسفه دانشگاه شهید مطهری خواهران مشهد نشست تخصصی