اردوی تشکیلاتی شهید دیالمه

اردوی تشکیلاتی شهید دیالمه با هدف توانمندسازی و آشنایی تشکل‌های دانشجویی با مباحث اصولی کار تشکیلاتی به صورت کاربردی و رفع موانع و حل مشکلات و هم‌افزایی بیشتر

این اردو با هدف توانمندسازی و آشنایی تشکل‌های دانشجویی با مباحث اصولی کار تشکیلاتی به صورت کاربردی و رفع موانع و حل مشکلات و هم‌افزایی بیشتر برگزار شد.
در این اردو که چهارشنبه و پنج شنبه ۱۱ و ۱۲ مهرماه با حضور مسئولین تشکلهای دانشجویی و اعضای فعال آنها برگزار شد،
پس از اقامه نماز جماعت مغرب و عشا و قرائت زیارت عاشورا، دانشجویان از باغ مشهد بازدید کرده و پس از صرف بستنی، شب را در دانشگاه حضور داشتند.
در روز پنج شنبه نیز پس از صبحانه، در جلسه‌ای مسائل تشکل‌ها مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
پس از آن، دکتر قاسمی نویسنده "کتاب‌ اصول کار تیمی" به صورت کاربردی مباحثی را با توجه به اهداف تعیین شده، ارائه کردند.
لازم به ذکر است؛ شاخصه‌های تشکل برتر قبلا در گروه مسئولین تشکل‌ها اعلام شده و در سالروز ولادت شهید دیالمه که به عنوان روز تشکل‌های دانشجویی دانشگاه شهید مطهری واحد خواهران انتخاب شده است، از تشکل برتر به صورت ویژه تقدیر خواهد شد.
تشکیلات بخشی از زندگی انسان است و برای رشد و بزرگ شدن باید از مسیر تشکیلات گذشت...

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: تشکل دانشجویی اردوی تشکیلاتی شهید دیالمه دانشگاه شهید مطهری خواهران مشهد کتاب اصول کار تیمی