افتتاحیه ی آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴

افتتاحیه ی آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴ با حضور ریاست دانشگاه شهید مطهری واحد مشهد

در این مراسم، همسر شهید علیرضا توسلی(ابوحامد) در گفتگویی صمیمی به بیان خاطراتی از شهید پرداخت.
سخنرانی رئیس دانشگاه، جناب آقای دکتر محمدیان به مناسبت آغاز سال تحصیلی و تقدیر از سرکار خانم مظلوم از اساتید واحد خواهران به جهت بازنشستگی ایشان و اجرای مولودی از جمله برنامه های این مراسم بود.

گزیده ای از بیانات جناب اقای دکتر محمدیان، رئیس محترم مجموعه:

آغاز سال جدید و تقارن آن با دفاع مقدس، آغاز یک حرکت جدید است. یاد شهدا را گرامی می‌داریم.
باید یک بازنگری و ارزیابی در سال تحصیلی گذشته داشته باشیم که ببینیم به اهدافمان رسیده‌ایم یا خیر؟
یک سال دیگر از عمر ما گذشت.
باید شکرگزار نعمتهای الهی باشیم؛ نعمت سلامت، امنیت و عمر.
سرمایه عمر و نعمت جوانی یک فرصت طلایی است.
پیامبر رسولُ اللّه ِصلى الله علیه و آلهمَن تَعَلَّمَ فی شَبابِهِ کانَ بِمَنزِلَهِ الرَّسمِ فی الحَجَرِ ، ومَن تَعَلَّمَ وهُو کبیرٌ کانَ بمَنزِلَةِ الکِتابِ على وَجهِ الماءِ؛ هر که در جوانى دانش بیاموزد، علم او همچون نقشى است که بر سنگ حکّ شود، و هر که در بزرگسالى بیاموزد کارش همچون نوشتن برروى آب است.

تقارن آغاز سال تحصیلی با دفاع مقدس به ما یادآور می‌شود که عهد ما و شهدا اینست؛ همانطور که شهدا جهاد را انتخاب کردند، ما هم مسیر شهدا را انتخاب کرده و جلو ببریم؛
از آیت الله جوادی آملی پرسیدند؛ شهدا چه سری داشتند که به شهادت رسیدند؟
فرمودند: صادق بودن در آنچه با خدا عهد بستند(ومن المومنین رجال صدقوا ما عاهدوا الله علیه).
اگر قرار باشد آخرِ کار ما هم به شهادت ختم شود، باید بر عهد خود صادق باشیم و این باور در وجودمان نهادینه شود.

کلید واژه ها: مراسم افتتاحیه سال تحصیلی جدید هفته دفاع مقدس بازنشستگی سرکارخانم مظلوم شهید علیرضا توسلی