اطلاعیه آموزش در خصوص امتحانات میان ترم و نحوه برگزاری کلاس مجازی

۱۷ فروردین ۱۳۹۹ | ۲۰:۵۴ اخبار

ضمن عرض تبریک اعیاد شعبانیه لطفاً به نکات زیر توجه کنید

* با عنایت به ادامه روند تعطیلی کلاس‌های حضوری دانشگاه، امتحانات میان‌ترم در بازه زمانی ۲۴ فروردین لغایت ۴ اردیبهشت‌ماه به‌صورت مجازی و از طریق سایت دانشگاه برگزار خواهد شد. امتحانات تا پایان سرفصل‌های تدریس شده تا پایان اسفندماه می‌باشد. جزئیات زمانی بیشتر متعاقباً اعلام خواهد شد.

** با عنایت به راه‌اندازی آزمایشی سامانه آنلاین تدریس غیرحضوری، ازاین‌پس برخی از کلاس‌ها به‌صورت آنلاین برگزار خواهد شد.

*** طبق دستورالعمل ابلاغی وزارت علوم، درترم جاری دانشجو می‌تواند یک یا چند درس و یا ترم خود را بدون احتساب در سنوات حذف کند. البته در این راستا توجه به این نکات لازم است که اولاً در ترم‌های آتی ممکن است این دروس با اساتید فعلی ارائه نشوند و ثانیاً با عنایت به اینکه مشخص نیست شر این ویروس منحوس در چه زمانی گرفته شود، این احتمال وجود دارد که وضعیت فوق‌العاده حتی درترم آتی هم ادامه داشته باشد.

کلید واژه ها: مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری دانشگاه شهید مطهری خواهران مشهد آموزش و تحصیلات تکمیلی