اولین نشست تخصصی به مناسبت بزرگداشت ملاصدرا

نشست تخصصی به مناسبت بزرگداشت ملاصدرا به همت گروه فلسفه دانشگاه شهید مطهری واحد خواهران مشهد

نشست تخصصی به مناسبت بزرگداشت ملاصدرا با موضوع:

نگاه تطبیقی به «جایگاه متعالی زن در حکمت متعالیه» و تبیین الگوی سوم زن مسلمان در نگاه

مقام معظم رهبری

در این جلسه استاد حجت‌الاسلام حکیم‌زاده ضمن تسلیت حادثه ناگوار شهادت رئیس جمهور محترم و همراهان ایشان، با بیان مقدماتی بحث را آغاز نمودند. ایشان فرمودند ما معتقدیم و باور داریم که ملاصدرا نگاه متعالی به زن دارد.
ضمن اینکه برای فهم هر نظریه و نقل قول در طول تاریخ، بررسی بستر تاریخی آن بسیار مهم است و نباید از آن غافل بود.
همچنین ایشان فرمودند که اصل مبحث جنسیت یک مسئله فلسفی نیست، و ملاصدرا نیز مستقیماً در مورد زن صحبت نکرده است، بلکه از مبانی و نظریات او دیدگاهش به جایگاه زن نیز مشخص می‌شود.

در این جلسه به طور مفصل و کامل، دو سوال زیر بررسی شدند و به آنها پاسخ داده شد.
آیا اساسا نفس جنسیت دارد یا جنسیت حاصل فیزیولوژی است؟
کمالات نسبت به زن و مرد یکسان تقسیم شده یا مردان بهره بیشتری از کمالات برده‌اند؟

ان شاءالله توضیح تفصیلی پاسخ ها و گزارشی کامل از مباحث جلسه متعاقبا منتشر خواهد شد.
با توجه به استقبال دانشجویان و ادامه دار بودن مباحث، جلسه دوم نشست نیز روز شنبه ۱۲ خردادماه برگزار خواهد شد.

این جلسه به همت گروه فلسفه و جمعی از دانشجویان فلسفه و حکمت دانشگاه شهید مطهری، روز شنبه ۵ خردادماه برگزار شد.

کلید واژه ها: گروه فلسفه دانشگاه شهید مطهری خواهران مشهد بزرگداشت ملاصدرا نشست تخصصی انجمن علمی گروه فلسفه