برگزاری مراسم بزرگداشت شهید آیت الله رئیسی و همراهان ایشان در نمازخانه دانشگاه شهید مطهری واحد خواهران مشهد

برگزاری مراسم بزرگداشت شهید آیت الله رئیسی و همراهان ایشان در دانشگاه با حضور دانشجویان که گزیده ای از سخنان حجت الاسلام عبدالعلی زاده به شرح ذیل است:

خداوند در آیه ۱۰۶ سوره بقره می فرماید:
مَا نَنْسَخْ مِنْ آیَةٍ أَوْ نُنْسِهَا نَأْتِ بِخَیْرٍ مِنْهَا أَوْ مِثْلِهَا أَلَمْ تَعْلَمْ أَنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ
یعنی هیچ آیه و نشانه ای نیست که برود مگر اینکه خدا بهتر از آن یا مثل آن را می دهد.

وظیفه ما به جهت تکریم و گرامیداشت و جبران این فقدان بزرگ آنست که ویژگیهای شخصیتی شهید رئیسی را به عنوان رئیس جمهور مکتبی و تراز بشناسیم و بشناسانیم .
بنا بر فرمایش مقام معظم رهبری رئیس جمهور هر دوره ای باید امتیازات رئیس جمهور قبلی را داشته باشد و ضعفهای او را نداشته باشد.
ویژگیهای شخصیتی رئیس جمهور شهید:

مردم داری (برای او صلاح و رضایت مردم که حاکی از رضایت الهی است بر همه چیز ترجیح داشت)
ولایت مداری
تقوای سیاسی که به فرمایش مقام معظم رهبری یکی از ویژگی‌های انقلابی گری است.
خستگی ناپذیری
فسادستیزی
مدیریت جهادی
پاک دستی
صادق بودن
محب اهل بیت بودن
باسواد و دانشمند بودن
تکلیف مداری
وحدت آفرین بودن
مظلومیت

و خدا اینچنین اجر و مزد شهید رئیسی را حین خدمت داد.
به وظیفه خودمان عمل کنیم تا راه خدمت همچنان ادامه پیدا کند.