دریافت بن کارت نمایشگاه مجازی کتاب تهران

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۱:۵۳ اطلاعیه پژوهشی و فناوری کتابخانه
آشنایی با نحوه دریافت بن کارت نمایشگاه مجازی کتاب تهران

قابل توجه دانشجویان گرامی:

جهت دریافت بن کارت کتاب از تاریخ یکشنبه ۱۶ اردیبهشت به سامانه زیر مراجعه نمائید:

لازم به ذکر است:

نمایشگاه کتاب از تاریخ ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت به دو صورت فیزیکی و مجازی برگزار می شود.

سقف یارانه اعتباری خرید کتاب برای دانشجویان وطلاب ۷۰۰ هزار تومان است که از این مبلغ ۴۲۰ هزار تومان آورده دانشجویان وطلاب است و ۲۸۰ هزار تومان سهم معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی با مشارکت بانک ملی ایران است.

سقف یارانه اعتباری خرید کتاب برای اعضای هیئت علمی ۸۰۰ هزار تومان است که از این مبلغ ۴۰۰ هزار تومان آورده عضو هیئت علمی و ۴۰۰ هزار تومان سهم معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با مشارکت بانک ملی ایران است.

یارانۀ خرید کتاب (بن کتاب) به صورت «اعتبار خرید» به کد ملی متقاضیان اختصاص می ­یابد، لذا برای ثبت نام نیاز به واریز وجه نیست.

در صورت داشتن سوال با شناسه زیر در پیامرسان سروش در ارتباط باشید:
 @ask.a.librarian

کلید واژه ها: نمایشگاه کتاب نمایشگاه مجازی کتاب تهران دانشگاه شهید مطهری خواهران مشهد واحد کتابخانه