۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۳:۰۱ اخبار امور طلاب، دانشجویی و فرهنگی
مراسم عزاداری شهادت امام صادق «علیه السلام» و یادبود سردار شهید «حاج ابوالفضل لطیف زاده» به همت هیات رهپویان ولایت دانشگاه شهید مطهری واحد مشهد

با سخنرانی حجت الاسلام محمد الهی خراسانی که نقش امام صادق علیه الاسلام و رفع دوگانگی ها و مشخص کردن راه و‌جهت در بین جریان های امروز و انتخاب کردن راه درست در بین جریان های مختلف بیان نمودند.
در ادامه جانباز سردار اعظمی خاطرات خود در دوران جبهه و جنگ بیان کردند. و در انتها مداح اهل بیت ابوالفضل قربانی به ذکر مصیبت پرداختن.

کلید واژه ها: کتاب لطیف شهادت امام صادق (ع) هیئت رهپویان ولایت دانشگاه شهید مطهری دانشگاه شهید مطهری مشهد