بازدید دانشجویان رشته روانشناسی از مرکز توان‌یابی

۰۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۰:۴۷ اخبار آموزش و تحصیلات تکمیلی
بازدید دانشجویان رشته روانشناسی دانشگاه شهید مطهری از مرکز توان‌یابی مشهد

در تاریخ 2 اردیبهشت ماه 1403 گروهی از دانشجویان روانشناسی به همت استاد محترم سرکار خانم غفاریان از مرکز توان‌یابی شهر بازدید کردند.

هدف از این بازدید، آشنایی دانشجویان با فعالیت‌ها و خدمات ارائه شده به افراد دارای معلولیت و توان‌یابی بود. دانشجویان با انواع برنامه‌های آموزشی و توان‌بخشی که در این مرکز ارائه می‌شود، آشنا شدند. آن‌ها فرصت داشتند تا با برخی از افراد توان‌یاب و کارکنان مرکز گفتگو کنند و در مورد چالش‌ها و دستاوردهای آن‌ها بیشتر بدانند.

این بازدید فرصتی بود تا دانشجویان از نزدیک شاهد تأثیر مثبتی باشند که این مرکز بر زندگی افراد دارای معلولیت دارد. آن‌ها همچنین با اهمیت حمایت جامعه از این مراکز و افراد توان‌یاب بیشتر آشنا شدند.

امیدواریم این تجربه برای دانشجویان  آموزنده و الهام‌بخش باشد .

کلید واژه ها: بازدید رشته روانشناسی دانشگاه شهید مطهری خواهران مشهد مرکز توان یابی مشهد