اکران و تحلیل فیلم بیبدن

۰۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۷:۱۶ اطلاعیه امور طلاب، دانشجویی و فرهنگی
اکران و تحلیل فیلم بیبدن در سینما هویزه مشهد به همت انجمن علمی حقوق دانشگاه فردوسی مشهد

تحلیل و نقد فیلم بیبدن، انجمن علمی رشته فقه و حقوق اسلامیانجمن علمی حقوق دانشگاه فردوسی مشهد برگزار میکند:

اکران و تحلیل فیلم بیبدن

با حضور :
دکتر سید مهدی سیدزاده
عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی

دکتر صادق صفری
بازپرس ویژه قتل
مدرس دانشگاه

تاریخ برگزاری:
چهارشنبه ۵ اردیبهشت، ساعت ۱۲

محل برگزاری:
سینما هویزه مشهد

همراه با سرویس ایاب و ذهاب

هزینه شرکت در برنامه: 60 هزار تومان

لازم به ذکر است برنامه‌ی فوق برای اعضای انجمن علمی فقه و حقوق دانشگاه شهید مطهری با ۵۰ درصد تخفیف برگزار می‌شود.

سرویس ایاب و ذهاب هم راس ساعت ۱۱:۴۵ از درب دانشگاه فراهم می‌باشد.

با توجه به ظرفیت محدود،حتما تا ساعت ۲۴ روز سه شنبه ۴ اردیبهشت برای ثبت نام به آیدی  @Dabir_anjoman مراجعه نمایید.

دانشجویانی که تاکنون اقدام به پرکردن فرم عضویت انجمن نکرده‌اند می‌توانند ساعت ۱۲ تا ۱۴ روز سه شنبه به اتاق فرهنگی مراجعه کرده و با عضویت در انجمن از تخفیف این برنامه استفاده کنند.

کلید واژه ها: دانشگاه شهید مطهری خواهران مشهد رشته فقه و حقوق اسلامی انجمن فقه و حقوق اسلامی انجمن علمی دانشجویی دانشگاه فردوسی فیلم بیبدن