اجرای طرح آموزش مجازی مهدویت با عنوان طرح «ربیع الانام» ویژه نوروز ۱۳۹۹

۲۱ اسفند ۱۳۹۸ | ۲۱:۳۷ اخبار
بنیاد این طرح به‌منظور آموزش مجازی معارف مهدوی در فاصله ولادت امیرمومنان(ع) تا نیمه شعبان، سالروز ولادت باسعادت امام زمان(عج) اجرا می‌شود.

به همت معاونت فرهنگ، آموزش و پژوهش بنیاد طرح آموزش مجازی مهدویت از میلاد امیرالمؤمنین(ع) تا میلاد امام عصر(عج) در پیام‌رسان‌های داخلی برگزار می‌گردد.
این آموزش‌ها کاملاً رایگان است و برای شرکت در آن می‌بایستی علاقه‌مندان به کانال chashmbe_rah  دریکی از پیام‌رسان‌های سروش، ایتا و یا بله مراجعه نمایند.

اساتید این دوره در خصوص معرفت به امام زمان(عج)، انتظار حضرت و وظایف منتظران، غیبت حضرت و فواید امام غائب، آسیب‌شناسی مهدوی برای شما صحبت خواهند کرد.
این دوره به‌صورت 60 کلیپ سه‌دقیقه‌ای برگزار و هرروز دو کلیپ در پیام‌رسان‌ها بارگذاری می‌شود. در پایان هر هفته پنج سؤال در کانال قرار می‌گیرد و شرکت‌کنندگان بایستی پاسخ سؤال‌ها را در قالب یک عدد پنج‌رقمی به سامانه پیامکی بنیاد به شماره 30001366 ارسال نمایند.
در پایان دوره به کسانی که بیشترین پاسخ صحیح را به سؤالات داده باشند به‌قیدقرعه جوایزی تقدیم می‌گردد.

کلید واژه ها: مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری مسابقه بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) ربیع الانام آموزش مجازی