نشست علمی نوروساینس و هوش مصنوعی در آینده روانشناسی

نشست علمی نوروساینس و هوش مصنوعی در آینده روانشناسی به همت انجمن علمی روانشناسی دانشگاه شهید مطهری واحد مشهد

نشست علمی نوروساینس و هوش مصنوعی در آینده روانشناسی به همت انجمن علمی روانشناسی، چهارشنبه، ۲۹ آذر _ساعت ۱۲: ۳۰ در هفته پژوهش و فناوری برگزار شد.

با حضور جمعی از اساتید و ۳۵ نفر از دانشجویان رشته روانشناسی به صورت حضوری و مجازی در سالن آمفی‌تئاتر دانشگاه شهید مطهری واحد مشهد برگزار شد. استاد محترم سرکار خانم موسوی به تشریح وضعیت کنونی و آینده روند تشخیص و درمان بیماری‌های روانی پرداختند.

در ادامه چند تن از اساتید برجسته که در این رشته مشغول به فعالیت هستند، معرفی شدند؛ از جمله

خانم دکتر نوروزیان برنده جایزه مترودورا سال ۲۰۲۲

آقای دکتر اختیاری

خانم دکتر سپهری