دیدار شورای بسیج دانشجویی دانشگاه شهید مطهری با ریاست محترم دانشگاه به مناسبت هفته بسیج

دیدار شورای بسیج دانشجویی دانشگاه شهید مطهری با رئیس محترم دانشگاه جناب آقای دکتر محمدیان به مناسبت هفته بسیج

اعضای شورای بسیج در این جلسه به شرح اقدامات این تشکل از سال گذشته تا کنون پرداخته و مطالبات خود را بیان کردند.

جناب آقای دکتر محمدیان نیز ضمن تشکر از زحمات دانشجویان، توصیه هایی به دانشجویان بسیجی داشتند؛

شما جا پای بسیجیان اول انقلاب می‌گذارید.  بسیج ظرفیت زیادی دارد. باید پشتیبانی فکری و ایمان و اراده در این راه داشته باشید و استقامت کنید . یکی از آفات نسل جدید این است که همیشه به دنبال محفوظات هستیم، باید هنر داشته باشیم که همین ها را تحلیل کرده و استفاده کنیم .

اگر این اتفاق بیفتد خروجی های ما خیلی متفاوت می شود . باید به سمت این برویم که خودمان جریان ساز و حرکت ساز شویم.  توقف در کارتان نباشد. باید از ظرفیت بسیج حداکثر استفاده را ببرید .

کلید واژه ها: بسیج دانشجویی دانشگاه شهید مطهری دانشگاه شهید مطهری خواهران مشهد ریاست دانشگاه شورای بسیج دانشجویی