جلسه اول از سلسله جلسات روز فلسفه و حکمت

جلسه اول از سلسله جلسات روز فلسفه و حکمت به همت گروه فلسفه دانشگاه شهید مطهری واحدمشهد و انجمن علمی فلسفه و حکمت اسلامی

جلسه اول از سلسله جلسات

ز کجا آمده ام؟!

آمدنم بهر چه بود؟!

به کجا می روم آخر ننمایی وطنم؟!

دورهمی دوستانه و با موضوع انتقال تجربه های تحصیلی و زیسته دانشجویان، با حضور دانشجویان، فارغ‌التحصیلان و اساتید رشته فلسفه

در این جلسه همه حاضرین از دلایل انتخاب رشته فلسفه و نحوه رویارویی با تحصیل در فلسفه و تصوری که قبل و بعد از آن داشتند صحبت کردند و خاطرات تلخ و شیرینی را بیان کردند. از احساسی که به عنوان دانشجوی فلسفه داشتند گفتند و حرف هایی که شنیدند و تصمیماتی که گرفتند. آینده خود را ترسیم کردند و از تجربه های بزرگترهایی که پیش‌تر این مسیر را طی کردند استفاده کردند.

این جلسه با اهدای یادگاری و هدیه به مناسبت روز حکمت و فلسفه به پایان رسید و خاطره‌ای شیرین و ماندگار را به جا گذاشت.

این جلسه به همت گروه فلسفه و جمعی از دانشجویان فلسفه دانشگاه شهید مطهری روز چهارشنبه ۱ آذرماه برگزار شد.

جلسه دوم نیز با موضوع چرا فلسفه بخوانیم؟ و نقشه راه دانشجوی فلسفه چیست؟، شنبه ۴ آذرماه برگزار خواهد شد.

کلید واژه ها: روز جهانی فلسفه انجمن علمی فلسفه رشته فلسفه و حکمت اسلامی دانشگاه شهید مطهری خواهران مشهد دورهمی دوستانه