اردوی "یک فنجان کتاب"

برگزای اردوی "یک فنجان کتاب" با هدف فراگیری مبانی فکری شهید مطهری

مبنای فکری انقلاب، تفکرات شهید مطهری است و لاغیر. باید با برنامه ریزی زمینه ای فراهم شود که طلاب و دانشجویان و نسل جوان دوره کتاب های شهید مطهری (ره) را مطالعه فرمایند.

مقام معظم رهبری

این اردو با هدف تبیین کتاب آزادی انسان که یکی از کتابهای مبنایی شهید مطهری(ره) است، برگزار شد.

شرکت کنندگان می بایست یکی از قالبهای جشنواره را انتخاب و آثار خود را تا پایان آذرماه به دبیرخانه ارسال کنند.  اختتامیه در بهمن ماه با معرفی آثار برتر برگزار خواهد شد.

در افتتاحیه پس از نمایش کلیپی از فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص جهاد تبیین،  سرکارخانم امامی دبیر جشنواره نسل چهارم مطهری ها توضیحاتی در خصوص جشنواره نسل چهارم ارائه نمودند و یکی از آثار برتر جشنواره سال گذشته به نمایش درآمد.

سپس حجت الاسلام دکتر شفایانی در خصوص ضرورت فراگیری مبانی فکری شهید مطهری به ارائه سخنانی پرداختند. کارگاهها از چهارشنبه شب شروع شد و تا اذان مغرب روز پنج شنبه ادامه یافت.

نمایش فیلم مصلحت از جمله برنامه های این اردو بود.

کلید واژه ها: جشنواره نسل چهارم مطهری ها جهاد تبیین دانشگاه شهید مطهری خواهران مشهد کتاب آزادی انسان