پذیرفته شدن دانشجویان مقطع کارشناسی‌ارشد در «رقابت علمی‌پژوهشی نخبگانی حل مسئله»

پذیرفته شدن دانشجویان مقطع کارشناسی‌ارشد دانشگاه شهید مطهری واحد خواهران مشهد در «رقابت علمی‌پژوهشی نخبگانی حل مسئله»

پذیرفته شدن دانشجویان مقطع کارشناسی‌ارشد

خانم‌ها «فاطمه سعیدی نجات» و «مهدیه جلالیان» در «رقابت ملی علمی‌پژوهشی نخبگانی حل مسئله» با سرگروهی «خانم دکتر رضائی مدیر گروه فلسفه» را تبریک عرض می‌کنیم.

«رقابت علمی‌پژوهشی نخبگانی حل مسئله» از سوی حوزه علمیه خراسان در چهار رشته ادبیات عرب، فقه، فلسفه اسلامی، کلام اسلامی برگزار شد.

گروه دانشجویان دانشگاه شهید مطهری واحد خواهران مشهد، در این رقابت نخبگانی با موضوع محوری فلسفه و زندگی، حائز رتبه شدند و به مرحله بعد راه یافتند.

ضمن آرزوی موفقیت، توفیقات روزافزون ایشان را خواستاریم.

کلید واژه ها: رقابت علمی پژوهشی نخبگانی حل مسئله گروه فلسفه دانشگاه شهید مطهری خواهران مشهد رقابت نخبگانی