تجمع دانشجویان و مسئولین دانشگاه شهید مطهری مشهد در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در غزه

در پی بمباران بیمارستان المعمدانی غزه و نسل کشی و کودک کشی رژیم جعلی اسرائیل، روز چهارشنبه ۲۶مهرماه دانشجویان با تعطیلی کلاس درس و حضور در صحن دانشگاه انزجار و نفرت خود را نسبت به این جنایت هولناک ابراز کردند.

حجت الاسلام دکتر صادقیان در این تجمع به تحلیل این واقعه هولناک پرداخت و سپس خانم غضنفری فرمانده بسیج دانشجویی بیانیه ای را قرائت کرده و حاضرین با سر دادن شعار و به آتش کشیدن پرچم اسرائیل این جنایت را محکوم کردند.  مسئولین دانشگاه؛ از جمله رئیس دانشگاه، جناب آقای دکتر محمدیان در این تجمع حضور داشتند.

در پایان دانشجویان برای شرکت در تجمع صحن قدس، راهی حرم مطهر رضوی شدند.

کلید واژه ها: حمایت از غزه تجمع دانشجویان دانشگاه شهید مطهری بسیج دانشجویی دانشگاه شهید مطهری دانشگاه شهید مطهری خواهران مشهد