جلسه دانشجویان ورودی ۱۴۰۲ با حضور مسئولین تشکل‌های دانشجویی

جلسه دانشجویان ورودی ۱۴۰۲ با حضور مسئولین تشکل‌های دانشجویی به همراه اکران فیلم شماره ۱۰

این جلسه به منظور آشنایی دانشجویان ورودی ۱۴۰۲ با فعالیت‌های تشکل‌های دانشجویی برگزار شد.

در این جلسه مسئولین انجمن‌های علمی در سه رشته (خانم‌ها؛ کهنسال، مداری محدث، وفایی و صفری)، نشریه (خانم ابراهیم پور)، بسیج دانشجویی (خانم غضنفری)، هیأت (خانم مرتضوی)، شورای صنفی (خانم رمضانی) و گروه قرآنی (خانم حسینی) حضور داشته و فعالیت‌های مرتبط با تشکل خود را برای دانشجویان تشریح کردند.

سایر مسئولین تشکل‌های دانشجویی خانم‌ها؛ سعیدی و الهی پارسا (رسانه) هادی زاده (جهادی)، بلوکی (تربیت‌بدنی)، کریمی (انجمن ادبی) و امیرزاده (کانون بینش مطهر) نیز در گروه فرهنگی و در فرصت‌های دیگر با دانشجویان به توضیح برنامه‌هایشان خواهند پرداخت.

در انتها نیز فیلم شماره ۱۰ اکران شد.

اردوی توجیهی دانشجویان ورودی ۱۴۰۲ به زودی در مشهد اردهال برگزار خواهد شد.

کلید واژه ها: تشکل های دانشجویی دانشگاه شهید مطهری خواهران مشهد اردوی دانشجویان جدیدالورود اکران فیلم شماره 10