مراسم افتتاحیه سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲

مراسم افتتاحیه سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ به همت بسیج دانشجویی دانشگاه شهید مطهری واحد مشهد

افتتاحیه سال تحصیلی جدید به همت بسیج دانشجویی در روز شنبه ۸ مهرماه برگزار شد.

از جمله برنامه های این مراسم  سخنرانی رئیس محترم دانشگاه، جناب آقای دکتر محمدیان و مسئول فرهنگی ناحیه بسیج دانشجویی، جناب آقای روشندل بود.

جناب آقای دکتر  محمدیان با توجه به این که شروع سال تحصیلی مقارن با ماه ربیع الاول است فرمودند: باید از این ایام و مناسبتها استفاده کرده و هدف گذاری کنیم؛

ایشان با بهره گیری  از آیه شریفه

"لَقَد کانَ لَکُم فی رَسولِ اللهِ اُسوَةٌ حَسَنَة،"

خاطر نشان کردند؛ حلقه مفقوده جامعه ما اخلاق است و عدم رعایت موازین اخلاقی آسیب زننده شده است؛

لذا ویژگیهای پیامبر صلی الله علیه و آله برای همه ما درس است و باید تلاش کنیم.

دو ویژگی مهم اخلاقی که باید مدنظر همه باشد، وظیفه شناسی و موقعیت شناسی است(یکی از توصیه های همیشگی مقام معظم رهبری)

امام صادق  علیه السلام می فرمایند:

"اَلعامِلُ عَلى غَیرِ بَصیرَةٍ کَالسائِرِ عَلى غَیرِ طَریقٍ فَلا تَزیدُهُ سُرعَةُ السَّیرِ إلاّبُعدا"

"عمل کننده بى بصیرت، مانند رونده به بیراهه است و شتابش در رفتن، جز بر دورى او از مقصد نیفزاید."

توجه به وظیفه به انسان جهت می دهد. (بصیرت یعنی موقعیت شناسی و شناخت مقصد.)

در پایان نیز به مناسبت سالروز ولادت فرخنده پیامبر اعظم صلوات الله علیه و امام جعفر صادق علیه السلام، جشن مختصری برگزار شد.

کلید واژه ها: بسیج دانشجویی دانشگاه شهید مطهری دانشجویان دانشگاه شهید مطهری مراسم آغاز سال تحصیلی ریاست دانشگاه دانشگاه شهید مطهری خواهران مشهد