کارگاه "پارادایم شبکه‌ای" به همت انجمن علمی فلسفه اسلامی

کارگاه "پارادایم شبکه‌ای" به همت انجمن علمی فلسفه اسلامی دانشگاه شهید مطهری واحد خواهران مشهد و با همکاری موسسه مطالعات راهبردی علوم و معارف اسلامی

کارگاه "پارادایم شبکه‌ای" در خردادماه ۱۴۰۲ به همت انجمن علمی فلسفه اسلامی دانشگاه شهید مطهری واحد خواهران مشهد و با همکاری موسسه مطالعات راهبردی علوم و معارف اسلامی برگزار شد.

در نقشه راه تمدن سازی اسلامی، اولین قدم کشف نظام فکری و پارادایم شبکه‌ای دین است که با مدلسازی دینی علوم اسلامی و عملیاتی شدن الگوهای پیشرفت اسلامی بر مبنای آن، تمدن اسلامی محقق می‌شود.

"العلم یرشدک والعمل یبلغ بک الغایه"

کارگاه "پارادایم شبکه‌ای" به عنوان اولین کارگاه از سلسله کارگاه‌های تولید الگوهای پیشرفت اسلامی، با تدریس استاد گرانقدر حجت الاسلام و المسلمین گلکار(عضو هیئت علمی موسسه مطالعات راهبردی و علوم و معارف اسلامی) به تبیین مبانی پارادایم شبکه‌ای دین و بیان ظرفیت‌های دین در حوزه راهبرد و راهکار پرداخت؛ که کشف راهبردهای ثابت دین و تولید راهکارها بر مبنای نیاز روز، منجر به تولید الگوهای دینی عملیاتی می‌شود.

بر اساس این مبانی، محورهای تدوین برنامه‌ی مطلوب در سه مقام نظام فکری، نظام قانونی و نظام فرهنگی بیان شد که برای تحقق عملی و اجرای آن، باید موارد کیفی نظام فکری تبدیل به کمیت‌های قابل اجرا در مقام عمل شود.

ان‌شاءالله در کارگاه‌های آینده گام‌های بعدی تولید الگوهای تمدن ساز دینی مورد بحث قرار خواهد گرفت.

کلید واژه ها: کارگاه پارادایم شبکه ای دانشگاه شهید مطهری خواهران مشهد انجمن علمی فلسفه انجمن علمی دانشجویی موسسه مطالعات راهبردی علوم و معارف اسلامی