مراسم اختتامیه اردوی راهیان نور

مراسم اختتامیه اردوی راهیان نور همزمان با سالروز میلاد با سعادت حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام

همزمان با سالروز میلاد با سعادت حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام در تاریخ ۱۰ خرداد سال ۱۴۰۲ مراسم اختتامیه اردوی راهیان نور که در اسفند ماه سال ۱۴۰۱ انجام شده بود، برگزار شد.

این برنامه که به همت بسیج دانشجویی دانشگاه شهید مطهری مشهد واحد خواهران تدارک دیده شده بود با حضور جناب آقای پیراسته همراه بود که به روایت گری و بیان خاطرات شیرین خود از هشت سال جنگ تحمیلی ایران و عراق پرداختند.

در این مراسم کلیپ خاطره انگیزی از اردوی راهیان نور دانشجویان به نمایش در آمد و از منتخبان مسابقات راهیان نور تقدیر شد و جوایزی به رسم یادبود به ایشان اهدا شد. همچنین در این مراسم دانشجویان از نوای مداح اهل بیت سرکار خانم هادی زاده که از دانش آموختگان دبیرستان های مطهری  بودند فیض بردند که فضای معنوی به همراه داشت.

در پایان از دوستان و بزرگوارانی که برای برگزاری اردوی راهیان نور تلاش کردند تقدیر و تشکر شد.

کلید واژه ها: اردوی راهیان نور مراسم اختتامیه دانشگاه شهید مطهری خواهران مشهد بسیج دانشجویی دانشگاه شهید مطهری