اردوی فرهنگی تفریحی درود و نیشابور

اردوی فرهنگی تفریحی دانشجویان خواهر دانشگاه شهید مطهری مشهد همزمان با ولادت امام مهربانی ها حضرت رضا علیه آلاف التحیه والثنا

اردوی فرهنگی تفریحی دانشجویان خواهر دانشگاه شهید مطهری مشهد به مقصد درود و نیشابور به همت معاونت فرهنگی دانشگاه برگزار شد.

در  این اردوی یک روزه بیش از ۷۰ نفر از دانشجویان، برنامه‌های فرهنگی و تفریحی متنوعی را در کنار هم تجربه نمودند. این اردوی تفریحی از ساعت ۱۸روز چهارشنبه ۱۰خرداد سال ۱۴۰۲ ،همزمان با ولادت امام مهربانی ها حضرت رضا علیه آلاف التحیه والثنا آغاز شد.

دانشجویان شب را در اقامتگاه زیبا و دیدنی اختر در درود سپری کردند.

علاوه بر پیاده روی در کنار رودخانه و آبشار درود و کوهنوردی، بازدید از اماکن تفریحی و زیارتی درود و نیشابور از جمله آرامگاه عطار، آرامگاه کمال الملک، آرامگاه خیام،امام زاده محروق، دهکده چوبین(مسجد و کتابخانه چوبی)، قدمگاه و.. از برنامه های این سفر بود.

در پایان، دانشجویان مزار شهدای گمنام درود و مزار شهید سید علی اکبر حسینی را زیارت کردند و زیارت پر فیض عاشورا را قرائت کردند.

همزمان با اذان مغرب روز پنجشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۲ دانشجویان، به دانشگاه بازگشتند.

کلید واژه ها: اردوی فرهنگی تفریحی نیشابور معاونت فرهنگی دانشگاه شهید مطهری دانشگاه شهید مطهری خواهران مشهد