انتخاب نمایندگان دانشگاه شهید مطهری مشهد واحد خواهران به‌عنوان تیم نمونه اخلاق

انتخاب نمایندگان دانشگاه شهید مطهری مشهد واحد خواهران به‌عنوان تیم نمونه اخلاق در دومین دوره رویداد دادگاههای شبیه سازی شده (موت کورت)

در روز یازدهم خرداد سال جاری مسابقه فینال دومین دوره رویداد دادگاههای شبیه سازی شده (موت کورت) استان خراسان رضوی بین تیم های برتر برگزار شد.

موت کورت یک فضای چالشی و شبیه سازی از دادگاه واقعی است که می تواند آموزش را از حالت شفاهی خارج و با قرار دادن دانشجو در فضای شبه واقعی در کنار آموزش او را با چالش ها آشنا کند و از این حیث دارای اهمیت است.

در این رقابتها دو تیم از دانشگاه شهیدمطهری واحدخواهران حضور داشتند .

بر اساس رای اعضای هیئت داوری فینال مسابقات موت کورت، نمایندگان دانشگاه شهید مطهری مشهد واحد خواهران به‌عنوان تیم نمونه اخلاق، برگزیده شدند و در اختتامیه مسابقات با اهدای لوح و کاپ اخلاق از ایشان تقدیر شد.

در انتهای این رویداد از قاضی عالی رتبه سیدعلی ایزد پناه شهری که بیش از ۶۰ سال سابقه قضاوت دارد تجلیل شد.

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: انجمن علمی دانشجویی انجمن علمی فقه و حقوق اسلامی موت کورت دادگاه های شبیه سازی شده دانشگاه شهید مطهری خواهران مشهد