همایش "تبیین نقشه راه آینده مدرسه عالی و دانشگاه شهید مطهری"

همایش تبیین نقشه راه آینده مدرسه عالی و دانشگاه شهید مطهری همزمان با هفته گرامیداشت مقام استاد شهید مطهری

همزمان با هفته گرامیداشت مقام استاد در تاریخ ۱۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ همایشی در دانشگاه شهید مطهری با عنوان تبیین نقشه راه آینده مدرسه عالی و دانشگاه شهید مطهری، برگزار شد. در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید مرتضی مطهری رحمة الله علیه و مقام استاد، بحث و پرسش و پاسخ با موضوع :

دانشگاه شهید مطهری و کادرسازی برای گام دوم انقلاب

(ترسیم نقشۀ راه آینده دانشگاه با نگاهی به نام، پیشینه و مأموریت‌ها)

ارائه شد.

در این بحث استاد معزز حجت الاسلام والمسمین دکتر رضایی تهرانی به ایراد سخنرانی پرداختند.

در پایان آئین تجلیل از شخصیت علمی و اخلاقی این استاد معزز ، اجرا شد و از مقام شامخ ایشان تجلیل به عمل آمد. در این مراسم که سالن اجتماعات دانشگاه شهید مطهری مشهد واحد خواهران برگزار شد، رئیس محترم دانشگاه جناب آقای دکتر حسین محمدیان، اساتید، کارکنان، دانشجویان برادر و خواهر واحد مشهد، و جمعی از دانش آموختگان این دانشگاه حضور داشتند.

در ادامه چکیده مباحث مطرح شده توسط این استاد عالیقدر، خواهد آمد:

هشت ویژگی شهید مطهری در بیانات استاد رضایی تهرانی، ویژگیهایی که باید در دانشگاه شهید مطهری جاری باشد؛

خوش استعدادی و تیزهوشی

برای این موضوع به موارد زیر باید عمل شود؛

• پذیرش بهترینها؛  دانشگاه شهید مطهری باید در هدف گذاری مثل شریف عمل کند.
  • تقویت رسانه
  • جذب بهترین اساتید
  • تضمین شغلی برای دانش آموختگان
  • ارتباط با منابع استعداد درخشان

تدین، تعهد، اخلاص و تهذیب ؛

کشف چنین افرادی در اساتید و دانشجویان و اصلاح افراد و اگر نشد اخراج

ایجاد فضای سیر و سلوک و معنویت و عرفان در دانشگاه و پیش بینی در دروس همه رشته ها و استفاده از اساتید صاحب نفس

اسلام شناس بودن

تسلط خروجی دانشگاه شهید مطهری به آثار شهید مطهری

شهید مطهری در اثارشان دغدغه هایی داشتند که انجام نشده و این کار دانشگاه مطهری است

بهترین رصدگر انتقادات و شبهات و پاسخگویی به آنها.

دانشگاه شهید مطهری باید در این زمینه جلودار باشد.

وظیفه محوری در تلاش علمی و عملی

وظیفه محوری باید یک ارزش در دانشگاه  باشد.

متعقل انقلابی

مدافع ولایت

شهید مطهری عاشق شهادت بود.

کلید واژه ها: بزرگداشت شهید مطهری دانشگاه شهید مطهری خواهران مشهد