بازدید دانش آموزان پایه یازدهم و دوازدهم دبیرستان مشکوه

۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۴:۵۳ اخبار گزینش
بازدید دانش آموزان پایه یازدهم و دوازدهم دبیرستان مشکوه از دانشگاه شهید مطهری واحد خواهران

درراستای معرفی دانشگاه شهید مطهری روز سه شنبه 12 اردیبهشت ماه 1402 جمعی از دانش آموزان سال یازدهم و دوازدهم از دانشگاه بازدید نمودند.

ابتدا دانش آموزان در سالن اجتماعات دانشگاه گردهم آمدند و کارگاهی جهت آشنایی دانش آموزان برگزار گردید. در این کارگاه که با همیاری دانشجویان تشکیل شد ابتدا کلام وحی قرائت گردید و پس از اجرای صلوات خاصه، اساتید هر رشته به معرفی رشته های موجود در دانشگاه و فعالیتها پرداختند.

سپس دانش آموزان جهت اقامه نماز در نماز جماعت دانشگاه شرکت نمودند و بعد از نماز با دانشجویان در مورد دانشگاه گفتگو کردند. در پایان دانش آموزان از واحدهای دانشگاه (کتابخانه، واحد فناوری دانشگاه، سالن غذاخوری، کلاسهای درس، فروشگاه و فضای ورزشی) بازدید نمودند.

کلید واژه ها: دبیرستان مشکوه دانشگاه شهید مطهری خواهران مشهد واحد گزینش