بررسی نسل Z در اندیشه شهید مطهری «رحمه‌الله»

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۲:۴۰ اخبار امور طلاب، دانشجویی و فرهنگی
بررسی نسل Z در اندیشه شهید مطهری «رحمه‌الله» به مناسبت بزرگداشت شهید مطهری

همزمان با فررسیدن سالروز شهادت شهید مطهری (ره) در تاریخ یازدهم اردیبهشت ماه سال جاری، نشستی با عنوان در سالن جلسات دانشگاه شهید مطهری مشهد واحد خواهران برگزار شد.

در این نشست که با حضور اساتید محترم، جناب آقای دکتر علمی حسینی و جناب حجت الاسلام دکتر شفایانی همراه بود،به موضوع بررسی نسلدر اندیشه شهید مطهری «رحمه‌الله»، پرداخته شد.

چکیده ای از مطالب مطرح شده در این برنامه به این شرح است:

نسل Z یعنی جوان کنونی نیمه دوم دهه هفتاد به بالات؛ نسلی که میخواهند آینده کشور را به دست بگیرند که دارای ویژگی های زیر هستند : تعقل بالاتر از تعبد

فرد گرایی

اهل تکنولوژی و فضای مجازی

اطلاعات گسترده اما با عمق کم

و  دنبال واقعیت بودن

با توجه به سخنان شهید مطهری (ره) پیشرفت در جوامع با فرد گرایی همراه است . چیزی که ۲۰ سال پیش در جوامع غربی وجود داشت و الان در جامعه ما وجود دارد.

به طوری که جوان امروز جامعه ما نیاز به جامعه را نمی‌بیند و حس نمی کند.

در حالی که برای ساخت تمدن اسلامی ما نیاز به جمع گرایی داریم.

و ما باید چه کنیم که این فردگرایی ازبین برود و یا تبدیل به جمع گرایی شود ؟ وظیفه ما با توجه به آموزه های شهید مطهری چیست ؟

کلید واژه ها: بزرگداشت شهید مطهری نسل z دانشگاه شهید مطهری خواهران مشهد اندیشه شهید مطهری