پنجمین جلسه تخصصی نقد فیلم

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۴:۲۹ اخبار امور طلاب، دانشجویی و فرهنگی
پنجمین جلسه تخصصی نقد فیلم با حضور جناب آقای یوسف زاده(عضو ناظر بر نمایش مشهد)

در تاریخ ۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ ، پنجمین جلسه تخصصی نقد فیلم در اتاق جلسات دانشگاه شهید مطهری مشهد واحد خواهران برگزار شد.

در این جلسه، توسط استاد مربوطه جناب آقای یوسف زاده(عضو ناظر بر نمایش مشهد)، فیلم سینمایی برادران لیلا به کارگردانی آقای سعید روستایی مورد نقد و بررسی قرار گرفت. در این کارگاه با حضور دانشجویان ، در مدت زمان ۱۲۰ دقیقه به بررسی پلان به پلان این  فیلم پرداخته شد. در این کارگاه ها سعی بر آن است ، علاوه بر بررسی تخصصی یک فیلم، دانشجویان با مفاهیم نقد فیلمها و روش آن نیز آشنا شوند.

سلسله جلسات تخصصی نقد فیلم به همت کارگروه خانواده دانشگاه شهید مطهری مشهد واحد خواهران، برگزار می شود.

کلید واژه ها: کارگاه نقد فیلم دانشگاه شهید مطهری خواهران مشهد کارگروه خانواده دانشگاه شهید مطهری فیلم برادران لیلا