جلسه چهارم کارگاه تخصصی نقد فیلم

۱۹ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۳:۰۴ اخبار امور طلاب، دانشجویی و فرهنگی
جلسه چهارم کارگاه تخصصی نقد فیلم در تاریخ ۱۹ فروردین ۱۴۰۲

با عنایت به بیانات مقام معظم رهبری و اهمیت موضوع بخش نمایش و ارتباط آن با سبک زندگی بالاخص مخاطب دانشجو، کارگروه خانواده دانشگاه شهید مطهری واحد خواهران مشهد، پروژه ای با قالب نقد فیلم به طور سلسه جلسه و نشست برگزارمی نماید.

جلسه چهارم کارگاه تخصصی نقد فیلم،  در تاریخ ۱۹ فروردین ۱۴۰۲ در ساعت ۱۲ الی ۱۴ عصر برگزار شد.

کارگروه خانواده در این جلسه، میزبان دانشجویان دانشگاه شهید مطهری مشهد واحد خواهران با" حضور جناب حجت الاسلام مصطفی یوسف زاده"  (عضو ناظر نمایش و سینما _مشاور پلتفرم فیلیمو) بود.

در این نشست که در اتاق جلسات دانشگاه برگزار گردید "نقد تخصصی فیلم عرق سرد"  که توسط گروه اختصاصی اکران شده بود، انجام شد.  جلسات بعدی با محوریت هویت زن به صورت نشست های تخصصی با فیلم های به روز  برگزار خواهد شد.

کلید واژه ها: کارگاه نقد فیلم کارگروه خانواده دانشگاه شهید مطهری دانشگاه شهید مطهری خواهران مشهد فیلم عرق سرد