دیدار دانشجویان با تولیت محترم مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری

دیدار دانشجویان با تولیت محترم مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری همزمان با میلاد با سر سعادت حضرت ابوالفضل عباس علیه‌السلام

روز شنبه ششم اسفندماه سال جاری همزمان با میلاد با سر سعادت حضرت ابوالفضل عباس علیه‌السلام، دانشجویان خواهر دانشگاه شهید مطهری مشهد با تولیت محترم مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری دیدار داشتند. این دیدار، ابتدا با اقامه نماز جماعت ظهر و عصر به امامت آیت‌الله امامی کاشانی (مدظله‌العالی) آغاز شد.

بعد از اتمام نماز، دانشجویان دانشگاه در نشستی صمیمانه از بیانات تولیت محترم مدرسه‌عالی شهید مطهری بهره‌مند شدند. ایشان در این نشست، با قرائت حدیث شریفی از امام محمدباقر علیه‌السلام، دانشجویان را به تحصیل علم تشویق کردند و فرمودند اگر دانشجویان خواهر، علم دین را بیاموزند و با برگزاری جلسات مختلف، بین سایر بانوان ترویج دهند، می‌توانند بسیار مؤثر باشند.

در ادامه این نشست دانشجویانی که در سال ۱۴۰۱ به سنت حسنه رسول‌الله صلی‌الله علیه و سلم عمل کردند و پیوند مقدس ازدواج جاری کردند، از حضرت آیت‌الله امامی کاشانی (مدظله‌العالی) هدایای یادبودی دریافت کردند.

در پایان این دیدار بعضی از دانشجویان به‌صورت فردی با تولیت مدرسه‌عالی شهید مطهری گفتگو کردند.

کلید واژه ها: میلاد حضرت ابوالفضل عباس علیه السلام دانشگاه شهید مطهری خواهران مشهد دانشجویان متاهل