مراسم گرامیداشت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی

مراسم گرامیداشت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در دانشگاه شهیدمطهری واحد خواهران مشهد

مراسم گرامیداشت سومین سالگرد شهادت «سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی» روز سه شنبه ۱۳ دی ماه سال جاری در سالن همایش های دانشگاه شهید مطهری مشهد واحد خواهران برگزار شد.

در این مراسم که به همت هیئت رهپویان ولایت، برگزار شده بود و با حضور پر شور دانشجویان، کارکنان همراه بود، امیر سرتیپ حسن سیفی مشاور فرماندهی کل ارتش به ایراد سخنرانی پرداختند.

در این آیین خانواده های معظم شهیدان حسین زینال زاده و دانیال رضازاده از شهدای مظلوم امنیت و نیز خانواده معظم شهید محمود تقی پور از شهدای مدافع حرم حضور داشتند که پس از بیان نکات و مواردی از زندگی و خصوصیات اخلاقی شهید بزرگوارشان، از آنان تجلیل شد.

اجرای ۲ سرود دلنشین‌ از  گروه سرود فردوس به سرپرستی آقای عالمیان، از دیگر برنامه هایی بود که فضای همایش را معطر به یاد شهیدان مظلوم وطن کرد.

در پایان مراسم از کلیه شرکت کنندگان با غذای متبرک هیئت پذیرایی شد.

کلید واژه ها: شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی دانشگاه شهید مطهری خواهران مشهد هیئت رهپویان ولایت دانشگاه شهید مطهری گرامیداشت سالگرد سردار قاسم سلیمانی