پخش مستند « پائیز پنجاه سالگی»

پخش مستند « پائیز پنجاه سالگی» همزمان با سومین سالروز عروج ملکوتی سردار حاج قاسم سلیمانی

همزمان با سومین سالروز عروج ملکوتی سردار حاج قاسم سلیمانی، معاونت فرهنگی دانشگاه شهید مطهری مشهد واحد خواهران با همکاری واحد فناوری دانشگاه اقدام به پخش مستند « پائیز پنجاه سالگی» کرد.

این مستند روایتی  از گوشه‌ای از خدمات مردانی که برای مردم ایران فراموش شدنی نیستند، سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی. در این مستند، همراهان و یاران سابق حاج قاسم در سپاه کرمان از مجاهدت‌ها و رشادت‌های سردار در تامین امنیت شرق کشور می‌‌گویند. روایتگری این مستند بر عهده شهید مدافع حرمی است که خود حاج قاسم ایشان را به خاک سپرد، شهید محمد جمالی.

امیدواریم در تمامی دوران، در زنده نگه داشتن یاد، خاطره و آرمان‌ این شهید بزرگوار، موثر باشیم.

کلید واژه ها: مراسم بزرگداشت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی اکران مستند مستند پاییز پنجاه سالگی دانشگاه شهید مطهری خواهران مشهد