جلسه دوم نشست سیاسی بصیرتی رسالت دانشجوی تراز انقلاب اسلامی درمسیر تمدن‌سازی

جلسه دوم نشست سیاسی بصیرتی رسالت دانشجوی تراز انقلاب اسلامی درمسیر تمدن‌سازی به همت بسیج دانشجویی

همزمان با ایام گرامیداشت حماسه نهم دی، جلسه دوم نشست سیاسی بصیرتی رسالت دانشجوی تراز انقلاب اسلامی درمسیر تمدن‌سازی، روز یکشنبه ۱۱دی ماه ، با حضور استاد ابوی‌سانی استاد حوزه و دانشگاه در اتاق جلسات دانشگاه شهید مطهری مشهد واحد خواهران برگزار شد.

دربخشی از این نشست که به همت بسیج دانشجویی برگزار شده بود، پیرامون نقشه راه حرکت دانشجویان در ایفای رسالت تمدن سازی خود ، بیان شد:

سه حرکت اصلی در این مسیر شامل عرصه شناسی و یافتن عرصه های نقش آفرینی، شناخت نظام مسائل ، و یافتن و ایجاد زمینه برای ایفای‌نقش و اثرگذاری است.

گاهی ما در شناخت نظام مسائل دچار خطا میشویم و آنچه اولویت حقیقی امت است، با اولویت های ما مغایر است، لذا نزدیک ترین راه برای یافتن نظام مسائل جامعه، توجه به فرمایشات و مطالبات امام از امت است ، و بهترین نقشه راه‌جامعه ، برمحور منویات رهبرمعظم انقلاب‌ تنظیم میشود.

در پایان نشست ، دانشجویان به پرسش و پاسخ پیرامون سه حرکت اصلی و موانع و چالشهای مسیر پیش رو پرداختند.

کلید واژه ها: گرامیداشت حماسه نهم دی ماه بسیج دانشجویی دانشگاه شهید مطهری دانشگاه شهید مطهری خواهران مشهد نشست سیاسی جلسات بصیرتی سیاسی