جلسه اول کارگاه تخصصی نقد فیلم

جلسه اول کارگاه تخصصی نقد فیلم به همت کارگروه خانواده دانشگاه شهید مطهری واحد خواهران مشهد

با عنایت به بیانات مقام معظم رهبری و اهمیت موضوع بخش نمایش و ارتباط آن با سبک زندگی بالاخص مخاطب دانشجو کارگروه خانواده دانشگاه شهید مطهری واحد خواهران مشهد پروژه ای با قالب نقد فیلم به طور سلسه جلسه و نشست برگزارمی نماید.

جلسه اول کارگاه تخصصی نقد فیلم، در تاریخ ۱۰ دی ماه سال جاری در ساعت ۱۲ الی ۱۴ برگزار شد که کارگروه خانواده، میزبان دانشجویان در سالن اجتماعات دانشگاه بود.

این کارگاه که با " حضور جناب حجت الاسلام مصطفی یوسف زاده"

(عضو ناظر نمایش و سینما _مشاور پلتفرم فیلیمو) همراه بود، با "نقد تخصصی فیلم زندگی مشترک آقای محمودی و بانو" که توسط گروه اختصاصی اکران شده بود  برگزار گردید.

جلسات بعدی با محوریت هویت زن به صورت نشست های تخصصی برگزار خواهد شد.

کلید واژه ها: کارگاه نقد فیلم کارگروه خانواده دانشگاه شهید مطهری مقام معظم رهبری سبک زندگی