مراسم عزاداری و مرثیه سرایی مادر سادات (س) به روایت هفتاد و پنج روز

همزمان با شام شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها مراسم عزاداری و مرثیه سرایی مادر سادات (س) به روایت هفتاد و پنج روز در دانشگاه شهید مطهری برگزار شد.

این مراسم عزاداری که به همت هیئت رهپویان ولایت(رهروان مکتب حاج قاسم سلیمانی) برپا شد با اقامه نماز جماعت ظهر و عصر آغاز شد  و با سخنرانی «حجت الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری» امام جمعه موقت تهران و نوای مداح اهل بیت  «جناب آقای کربلایی محمد حسینی» همراه بود.

در این مراسم که در دانشگاه واحد برادران مشهد برگزار شد، تعداد هفتاد نفر از دانشجویان دانشگاه شهید مطهری مشهد واحد خواهران نیز حضور داشتند.

در پایان مراسم کلیه عزادارن بر سر سفره اطعام اهل بیت مهمان شدند.

کلید واژه ها: هیئت رهپویان ولایت دانشگاه شهید مطهری دانشگاه شهید مطهری خواهران مشهد دانشگاه شهید مطهری برادران مشهد شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها حجت الاسلام و المسلمین حاج علی اکبری امام جمعه موقت تهران