سلسله جلسات نقد فیلم

سلسله جلسات نقد فیلم به همت کارگروه خانواده دانشگاه شهید مطهری واحد خواهران مشهد

با عنایت به بیانات مقام معظم رهبری و اهمیت موضوع بخش نمایش و ارتباط آن با سبک زندگی بالاخص مخاطب دانشجو ، کارگروه خانواده دانشگاه شهید مطهری واحد خواهران مشهد در حال برگزاری پروژه ای با قالب نقد فیلم به طور سلسه جلسه و نشست است.

جلسه مقدماتی این پروژه در تاریخ نهم آذر ماه سال جاری در ساعت ۱۲ الی ۱۴ عصر برگزار شد که دانشگاه، میزبان دانشجویان دانشگاه در سالن کنفرانس با" حضور جناب حجت الاسلام مصطفی یوسف زاده"

(عضو ناظر نمایش و سینما _مشاور پلتفرم فیلیمو) بود و در این خصوص جلسه ای با موضوع  "جایگاه زن در سینمای ایران" برگزار گردید.

جلسات بعدی با موضوعات خانواده به صورت نشست های تخصصی برگزار خواهد شد.

کلید واژه ها: دانشگاه شهید مطهری خواهران مشهد کارگروه خانواده دانشگاه شهید مطهری کارگاه نقد فیلم