مراسم میلاد حضرت زینب کبری سلام الله علیها و روز پرستار

مراسم میلاد حضرت زینب کبری سلام الله علیها و روز پرستار به همت هیئت رهپویان ولایت

به همت هیئت رهپویان ولایت و حضور دانشجویان و اساتید و کارکنان دانشگاه شهید مطهری مشهد واحد خواهران، مراسم میلاد حضرت زینب کبری سلام الله علیها و روز پرستار برگزار شد.

میهمان این مراسم سخنرانی سرکار خانم یزدانی، پرستار بازنشسته سپاه و همسر جانباز ۷۰درصد، جناب آقای دکتر میرشکار بودند.

سرکار خانم یزدانی در این برنامه از  نحوه آشنایی و انتخاب خود سخن گفتند.

پذیرفتن  همسری جانبازی که در سن ۱۶سالگی در عملیات کربلای یک، مهران قطع نخاع  شد و با همت و تلاش خود ادامه تحصیل داد و در حال حاضر پزشک متخصص پوست است.

سرکار خانم یزدانی معتقدند:

با انتخابهای آگاهانه و قدم برداشتن در راه خدا قطعا همراهی و یاری او را خواهیم داشت و سختی های زندگی هموار و آسان خواهد شد و صبر و تحملمان بالا خواهد رفت.

امروز وظیفه همه ما؛ همان رسالت حضرت زینب سلام الله علیهاست که عبارت است از جهاد تببین.

کلید واژه ها: میلاد حضرت زینب سلام الله علیها روز پرستار دانشگاه شهید مطهری خواهران مشهد هیئت رهپویان ولایت دانشگاه شهید مطهری