کارگاه "مزاج شناسی" با حضور سرکار خانم دکتر دلشاد

کارگاه "مزاج شناسی" با حضور سرکار خانم دکتر دلشاد

به همت معاونت فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه ،روز دوشنبه ۱۶ آبان کارگاهی با عنوان

"مزاج شناسی"برگزار شد.

در این کارگاه که با حضور سرکار خانم الهه دلشاد همراه بود مطالبی راجع به زندگی سالم‌تر و شاداب‌تر با آموزه های طب ایرانی و مزاج شناسی بیان شد.

ایشان با ذکر مقدمه ای درباره سنتی اشاره کردند که این طب به تنهایی پاسخگوی درمان افراد نیست و در کنار طب سنتی به طب شیمیایی هم نیاز است .در ادامه با بیان تفاوت بین طب سنتی و طب اسلامی اضافه کردند که مزاج در لغت و در اصطلاح به چه معناست و هر چهار مزاج انسان را تعریف نموده و توضیحاتی جهت تمیز مزاج افراد و ۱۰ مؤلفه تشخیص آن بیان فرمودند.

در پایان این جلسه تعدادی از دانشجویان ورودی ۱۴۰۱ بصورت فردی با سرکار خانم دکتر دلشاد ملاقات کردند که تعداد دیگر از این دانشجویان در روز ۲۲ آبان مورد مشاوره با موضوع تشخیص مزاج و درمان آن قرار گرفتند.

کلید واژه ها: مزاج شناسی طب ایرانی اسلامی دانشگاه شهید مطهری خواهران مشهد