برنامه کوهپیمایی دسته جمعی بام هاشمیه، قله زو

برنامه کوهپیمایی دسته جمعی بام هاشمیه، قله زو به همت معاونت تربیت بدنی بسیج دانشجویی دانشگاه شهید مطهری

در راستای عمل به منویات رهبری در خصوص تاکید ایشان به امر ورزش برای جوانان، دانشجویان خواهر دانشگاه شهید مطهری مشهد صبح روز پنجم آبان ماه سال جاری در برنامه کوهپیمایی دسته جمعی بام هاشمیه _قله زو حاضر شدند. از اهداف مهم برگزاری این برنامه برای دانشجویان که به همت معاونت تربیت بدنی بسیج دانشجویی دانشگاه ترتیب داده شده بود، فرصت تفریح سالم، ایجاد انگیزه، روحیه نشاط و شادابی و افزایش اعتماد به نفس بود که امید است این امربا توجه به استقبال دانشجویان محقق شود. در پایان این ورزش مفرح با صبحانه از دانشجویان پذیرایی شد.

کلید واژه ها: بسیج دانشجویی دانشگاه شهید مطهری دانشگاه شهید مطهری خواهران مشهد برنامه کوهپیمایی