شرکت دانشجویان دانشگاه شهید مطهری مشهد در راهپیمایی ۱۳ آبان

شرکت دانشجویان دانشگاه شهید مطهری مشهد در راهپیمایی ۱۳ آبان و با شعار«حماسه ایستادگی، مقاومت و استکبارستیزی»

دانشجویان ولایت‌مدار دانشگاه شهید مطهری مشهد واحد خواهران  همراه با دیگر هم شهری های خود جهت شرکت در راهپیمایی ۱۳ آبان در عرصه میدان شهدا حضور پرشور و گسترده‌ای داشتند و با شعار«حماسه ایستادگی، مقاومت و استکبارستیزی» این راهپیمایی را آغاز کردند.

دانشجویان با در دست داشتن پرچم جمهوری اسلامی و سردادن شعارهای مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل، مرگ بر انگلیس و مرگ بر آل سعود خائن، اراده پولادین خویش را در مسیر حفظ آرمان های انقلاب اسلامی به رخ استکبار جهانی  کشانند و مسیر میدان شهدا تا حرم مطهر رضوی را طی کردند.

شایان ذکر است که دانشجویان قبل از شروع راهپیمایی ، با حاضر شدن بر سر مزار شهدای گمنام میدان شهدای مشهد با آرمان های انقلاب و شهیدان تجدید بیعت کردند.

کلید واژه ها: راهپیمایی 13 آبان روز دانش آموز دانشگاه شهید مطهری خواهران مشهد استکبارستیزی