کارگاه نقد روانشناختی فیلم ستاره های روی زمین

کارگاه نقد روانشناختی فیلم ستاره های روی زمین به همت گروه روانشناسی دانشگاه شهید مطهری و انجمن علمی رشته روانشناسی

گروه روانشناسی دانشگاه شهید مطهری با همکاری انجمن علمی جلسه نقد روانشناختی فیلم ستاره های روی زمین را برای دانشجویان خود برگزار کرد.

در این جلسه که روز دوشنبه 9 آبان ماه صورت گرفت، علاوه بر نمایش و تحلیل فیلم، نکات مرتبط با دروس رشته روانشناسی یادگیری توسط استاد محترم سرکارخانم دکتر میرزاخان بیان شد.

در این فیلم  به صراحت به یکی از  اختلالات یادگیری در کودکان پرداخته و زبان هنر را چاشنی خود کرده است.

یادگیری از طرق مختلف ( نمایش فیلم ) یکی از راه های افزایش راندمان برای مخاطب می باشد.

کلید واژه ها: گروه روانشناسی انجمن علمی روانشناسی دانشگاه شهید مطهری خواهران مشهد کارگاه نقد فیلم ستاره های روی زمین