مراسم روضه و قرائت دعای پرفیض توسل همزمان با سومین روز شهادت شهید آرمان علی وردی

مراسم روضه و قرائت دعای پرفیض توسل به همت هیأت رهپویان ولایت و همزمان با سومین روز شهادت شهید آرمان علی وردی

به همت هیأت رهپویان ولایت و همزمان با سومین روز شهادت شهید آرمان علی وردی ، مراسم روضه و قرائت دعای پرفیض توسل برگزار شد.

در این مراسم که حجه الاسلام کریم پور حضور داشتند درباره مقام شامخ شهادت سخنانی را ایراد فرمودند که خلاصه آن به شرح زیر می باشد:

شرط شهید شدن، شهید بودن است. تا زمانی که انسان شهیدگونه زندگی نکند شهید نخواهد شد.

چگونه؟

شهادت به معنای عام

انسانی که در مسیر انجام فرمان الهی کشته شود خداوند اورا شهید قرار می دهد.

سه دسته از افراد شهید محسوب می شوند؛

۱_افرادی که در طریق تحصیل علم از دنیا می روند.

۲_کسی که در بستر بخوابد و بمیرد به شرط اینکه حق خدا و  پیامبر و اهل بیت را نسبت به خودش بشناسد.

۳_کسی که برای دفاع از مال خودش در برابر مهاجم بایستد و از دنیا برود.

کسی که به حق عقیده داشته باشد و در مسیر حق گام بردارد خدای متعال او را درزمره شهدا قرار می دهد.

فردی نزد امام صادق ع آمد و گفت دعا کنید خداوند رزق من را شهادت قرار دهد.

حضرت فرمودند: مومن شهید است.

و بعد آیه ۱۹ سوره مبارکه حدید را قرائت کردند.

کلید واژه ها: هیئت رهپویان ولایت دانشگاه شهید مطهری جنایت تروریستی حرم مطهر شاهچراغ (ع) دانشگاه شهید مطهری خواهران مشهد