اولین جلسه نشست سیاسی ویژه «دانشجو بیدار است»

برگزاری اولین جلسه نشست سیاسی ویژه «دانشجو بیدار است» به همت بسیج دانشجویی دانشگاه شهید مطهری

روز دوشنبه ۱۸ مهرماه ۱۴۰۱ نشستی با حضور دکتر شفایانی و جمعی از دانشجویان دانشگاه شهید مطهری با هدف پاسخگویی به شبهات مسائل اخیر کشور برگزار گردید که محور اصلی گفتگو، حق، انقلاب جنسی، پوشش، عملکرد پلیس، رفراندوم و اعتراض بود.

استاد شفایانی با تأکید بر تفاوت آشوبگر با معترض و همچنین با توجه به مسئولیت پلیس در کنترل اغتشاشات فرمودند؛ پلیس می‌تواند برای حفظ امنیت و با توجه به میزان خطرناک بودن شرایط با اغتشاش‌گران برخورد کند. همچنین در رابطه با برگزاری رفراندوم، طبق آمار مشارکت‌کنندگان در انتخابات قبلی و تحلیل آن مشخص می‌شود برگزاری آن نتیجه‌ای نخواهد داشت.

ایشان راه اصلی برای کنترل شرایط را تحزّب می‌دانند: به صورتی که افراد جامعه توانایی ارتباط صحیح و قانونمند با مسئولین و درخواست بازخواست‌های خود داشته باشند. ادامه پاسخگویی به شبهات در جلسات آتی برگزار خواهد شد.

کلید واژه ها: بسیج دانشجویی دانشگاه شهید مطهری دانشگاه شهید مطهری خواهران مشهد دانشجو بیدار است نشست سیاسی